Vi tilbyder

Aquatræning på vandbånd er en kombination af et skridtbånd og vand. Fordi hesten går i vand bliver behandlingen særlig skånsom. Vi har fuld kontrol over hestens bevægelser. Samtidig bliver leddene styrket, da hesten bærer sin fulde vægt. Det kolde vand masserer hestens sener og øger blodcirkulationen.

Spa

Spa er en fantastisk behandling til skadede heste, heste i hård træning eller bare hesten der skal have lidt ekstra forkælelse. Spa behandling har gavnlig effekt på de fleste hyppige skader på hestens underben.

Vibrationsgulvet er en unik måde at øge blodcirkulationen på en rar og afslappende måde for hesten, hvad enten der er tale om rehabilitering for skader, forberedelse til arbejde eller massage af hesten efter arbejde. Vibrationsgulvet træner, masserer og opbygger hestens muskler. Det kan anvendes i forbindelse med træning, forberedelse til konkurrence eller til genoptræning efter en skade.

Bemer vet Therapy giver et unikt Hertz signal, som stimulerer vasomotionen og blodomløbet i de allermindste kar. Stimulationen gør at cellerne tilføres øget ilt og næringsstoffer, samtidig med at affaldsstofferne hurtigere transporteres bort.

Et træningsophold er et perfekt sted at starte, hvis man skal i gang med genoptræning eller ønsker en hest i topform.

Skal du på ferie? Send din hest på ferie hos Healthy Horse og tag afsted med ro i maven.    

En samlet oversigt over priserne for vores tjenester.

Besøg os

Skibby, hovedafdelingen

Marbækvej 6, 4050 Skibby

Bornholm

Smedegårdsvej 32, 3700 Rønne

Randers

Ørrildvej 41, 8920 Randers

Ring til os

Skibby, hovedafdelingen

Bornholm

Randers

Kontakt os

Skibby, hovedafdelingen