thumbnail_IMG_6308

Ambassadør for Healthy Horse – Velkommen til Alexandra Holm

Tidligere i år søgte Healthy Horse en sponsorekvipage. Efter mange flotte ansøgninger, udvalgte vi en gruppe af dygtige ryttere inden for dressur, spring og military, til at være ambassadører for Healthy Horse. Formålet med dette projekt er at sprede viden om aquatræning og forebygge skader hos aktive konkurrenceheste. Vores ambassadører kommer alle med sunde og raske heste, og de vil med træningen hos Healthy Horse arbejde for at opnå en hest, der kan yde bedre på konkurrencebanerne. I sidste uge præsenterede vi jer for Asta, som er dressurrytter. I denne uge vil vi gerne introducere jer for en dygtig springrytter.

Alexandra Holm

Alexandra Holm er ungrytter, og hun deltager ved nationale og internationale springstævner med hendes hest Extra Cool. Alexandra lægger stor vægt på, at den daglige træning fungerer. Og det er her, at træningen hos Healthy Horse kommer ind i billedet.
Om sig selv fortæller Alexandra:
Jeg hedder Alexandra Holm og er 20 år gammel. Jeg har redet hele mit liv, både dressur og spring. De seneste mange år har jeg dog kun redet springstævner, men jeg vægter det stadig højt at ride dressur, også på mine springheste. Hesten jeg rider på nu hedder Extra Cool, ham har jeg haft siden sommeren 2016. Han er en Hollandsk Varmblod født i 2009 og er efter Canturano. Sammen har vi deltaget op til 1.35m til CSI*. Cool er en hest der altid yder sit bedste, og det er tydeligt på ham, at han elsker at arbejde. Hans vilje blandet sammen med hans nerve og temperament, gør ham i mine øjne til en fantastisk springhest, som ville gå gennem ild og vand for sin rytter. Han er en rigtig kammerat.

Del nyheden