Healthy Horse Horsens

Hos Healthy Horse Horsens tilbyder vi følgende behandlinger:

Jeg hedder Ditte Johnsen og er ejer af Healthy Horse – Bornholm
Jeg er født og opvokset på Bornholm og har haft med heste at gøre stort set hele mit liv. Idéen til at starte Healthy Horse – Bornholm, fik jeg da jeg selv stod med en skadet hest og ikke anede mine levende råd om hvad jeg skulle stille op. Efter en masse søgen på nettet, besøg og prøveture hos Healthy Horse i Skibby, tog jeg beslutningen om at “de muligheder skal vi da også have på Bornholm”. Jeg tog kontakt til Sandie som ejer og driver Healthy Horse i Skibby, som ret hurtigt var med på idéen om at starte et tilsvarende center på Bornholm. Sideløbende med at Sandie og jeg blev enige om vilkårene for vores samarbejde, ledte jeg og min familie efter et sted som kunne rumme min nye drøm. Det fandt vi da vi valgte at “kigge” på Smedegården i Rønne – jeg kunne med det samme se hele forretningen for mig – så med opbakning fra hjemmefronten, slog vi til og købte stedet.
Med købet at Smedegården i Rønne, synes jeg at jeg har fået de bedste rammer til Healthy Horse – Bornholm.

Healthy Horse – Bornholm er et unikt træningscenter for heste på Bornholm. Vi kan tilbyde genoptræningsforløb og vedligeholdelse af heste på alle niveauer. Med vores unikke aquatrainer kan vi træne hesten i skridttempo i en vandhøjde op til skulderhøjde.
Fordelene ved aquatraineren er en forbedring i hestens evne til at holde sig oppe, og således reducere vægtbelastning og rystelser på ledene og skabe modstand til ledbevægelsen. Vandmodstanden viser sig at bevirke en specifik gangmodifikation ved forskellige vandhøjder, og at disse modifikationer kan indarbejdes i den programmede genoptræning.
Internationale tests af denne alternative træningsmetode har vist, at “det er en perfekt løsning til accelereret kondition, forbedret præstation, fremmer korrekt holdning og balanceret gang, øger hjertefunktionen, fremmer muskeludvikling og forbedrer fleksibilitet.” Yderligere målinger har vist, at genoptræning på vandløbebånd reducerede helbredelsestiden med 50-60%.

Sammen med vores aquatrainer kan vi tilbyde behandlinger i vores Horse Trainer Relax (vibrationsgulv).
Vibrationsgulvet er for hesten en behagelig og afslappende måde af få blodcirkulationen i gang og opnå afslapning af muskulaturen. Ud over massagen fra det vippende gulv behandles hestens overlinie og ryg med varme fra IR lamper samt varm luft fra indbyggede blæsere i en solariumdel over hestens ryg, hvilket giver total velvære.

Besøg os

Horsens

Rådvedvej 89, Horsens

Ring til os

Horsens

Skriv til os

Skibby, hovedafdelingen