Healthy Horse Randers

Hos Healthy Horse i Randers tilbyder vi følgende behandlinger:

Healthy Horse Randers åbnede i sommeren 2018. Randers tager imod både drive-in kunder og heste til træningsophold.

Healthy Horse Randers har til huse, på Aagaard, en dejlig ejendom, placeret i skøn natur, men med kort afstand til E45. Healthy Horse ejes af Jakob D. M. Sams og den daglige træning varetages af Maja D. M. Sams.

Jeg har haft egne ponyer/heste siden 1986, og har ligeledes været konkurrencerytter det meste af mit liv, i både dressur og spring. Jeg har undervist på forskellige niveauer, både i elevskole regi, samt private, i både dressur og spring. Endvidere har jeg i flere år været daglig leder i en privat stald. Jeg har gennem alle årene oplevet mange forskellige skader, på både egne og andres heste, og har altid været den nysgerrige type. Derfor har jeg ad flere omgange, fundet cases hvor Sandie har kunnet hjælpe hesten tilbage til sporten, via genoptræning på aquatræneren. Jeg havde derfor længe fulgt Sandies arbejde fra sidelinjen, og da muligheden for et samarbejde opstod, var vi klar.

Aquatræning på vandbånd

Jeg er vild med de resultater vi kan skabe med aquatræneren, når træningen udføres på hestens præmisser, og vi tilrettelægger altid træningen helt individuelt, til hver hest. Den skånsomme træning er fantastisk, til rigtig mange former for skader.

Ydermere er aquatræning meget effektivt at bruge, som en del af den daglige træning. Dette gælder for heste indenfor både: spring, dressur, military, distance, western, kørsel o.s.v. Ved regelmæssig brug, giver det en markant stærkere hest. Hvad enten det er en unghest, der skal påbegynde tilridning, hest i middel træning, eller hesten på topniveau, har alle gavn af aquatræning.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din hest.

Venlige hilsner – Jakob og Maja

Besøg os

Randers

Ørrildvej 41, 8920 Randers

Ring til os

Randers

Skriv til os

Skibby, hovedafdelingen