Rehab Solutions

Vi har gennem de sidste 20 år opnået stor erfaring og viden om træning og i særdeleshed genoptræning af heste. Med flere tusinde heste i alle aldre, forskellige racer og på alle niveauer igennem hænderne, har vores erfaring lært os, hvordan vi skal sammensætte det perfekte træningsforløb til den individuelle hest. Her igennem opnås de bedste resultater, hvad end det drejer sig om genoptræning, motionering eller blot skal bidrage som et led i den daglige træning. Derfor har vi sammensat flere forskellige skræddersyede opholdsløsninger.

Rehab Solutions er til heste der skal genoptrænes efter et skadesforløb. Genoptræning i aquatræneren eller i vores koldtvandsspa kombineret med vores andre behandlinger, er med til at få hesten tilbage i sporten på en sund og skånsom måde. Vi ser også, at heste der genoptrænes på denne måde, har det lettere rent mentalt, da de stadig får kontrolleret motion.

Rehab Solutions er et 4 ugers træningsforløb. Denne tidsramme har vist at give de bedste resultater i forbindelse med genoptræning. Der tages altid stilling til den enkelte hests skadessituation, når træningsplanen bliver planlagt. Ofte i samarbejde med hestens dyrlæge.

Ønskes anden bund end halm, kan dette arrangeres mod betaling. 

Rehab Solutions tilbydes hos hovedafdelingen i Skibby. Ønsker du et lignende forløb hos din lokale Healthy Horse afdeling, kan du kontakte dem for at høre nærmere. 

Rehab Solutions

4 uger
kr 14.900
  • 4 uger
  • 6 x aquatræning eller spa (pr. uge)
  • 2 x vibrationsgulv (pr. uge)
  • 6 x Bemer Vet Therapy (pr. uge)
  • 2 x massage
  • 1 x Solanum Myosin kur