Vivan1

Ambassadør for Healthy Horse – Velkommen til Vivan Ryslinge

Tidligere i år søgte Healthy Horse en sponsorekvipage. Efter mange flotte ansøgninger, udvalgte vi en gruppe af dygtige ryttere inden for dressur, spring og military, til at være ambassadører for Healthy Horse. Formålet med dette projekt er at sprede viden om aquatræning og forebygge skader hos aktive konkurrenceheste. Vores ambassadører kommer alle med sunde og raske heste, og de vil med træningen hos Healthy Horse arbejde for at opnå en hest, der kan yde bedre på konkurrencebanerne. Vi har allerede introduceret jer for dressurrytter Asta, springrytter Alexandra, springrytter Andreas og springrytter Melissa Fobian. Vi vil nu præsentere jer for den sidste rytter i rækken.

Vivan Ryslinge

Vivan Ryslinge er dyrlæge, avler og military rytter. Sammen med den hjemmeavlede Diva de Vision giver hun den gas på de europæiske militarybaner. Vivan har mange målsætninger for den nærmeste fremtid, og vi glæder os til at se Vivan opnå dette med Diva.
Jeg hedder Vivan Ryslinge og er military rytter. Jeg er dyrlæge og har et stutteri, hvor vi avler sportsheste til spring og military. Flere af Danmarks bedste military ryttere rider på heste fra mit stutteri.
Min bedste hest har jeg selv avlet og trænet op. Hun hedder Diva de Vision. Diva er 9 år og er efter Contendro 1. Hendes mor er elitehoppen Irish Vision XX, som jeg i 1991 hentede fra Irland. Diva er en fantastisk hoppe. Elegang, modig og altid klar på opgaven.
Jeg blev sammen med Diva dobbelt nordisk mestre i 2017 (individuelt og for hold). I år skal vi ud i Europa og prøve kræfter med 3* som forberedelse og kvalifikation til EM i 2019. Det glæder vi os til. Min drøm er at ride for Danmark ved OL i Tokyo 2020.
Jeg er overbevist om, at Healthy Horse kan hjælpe Diva med smidighed, styrke og restitution efter en weekend med stævne, hvor vi har redet alle tre discipliner over tre dage.


Del nyheden