thumbnail_IMG_6314

Ambassadør for Healthy Horse – Velkommen til Andreas Holm

Tidligere i år søgte Healthy Horse en sponsorekvipage. Efter mange flotte ansøgninger, udvalgte vi en gruppe af dygtige ryttere inden for dressur, spring og military, til at være ambassadører for Healthy Horse. Formålet med dette projekt er at sprede viden om aquatræning og forebygge skader hos aktive konkurrenceheste. Vores ambassadører kommer alle med sunde og raske heste, og de vil med træningen hos Healthy Horse arbejde for at opnå en hest, der kan yde bedre på konkurrencebanerne. Vi har allerede introduceret jer for dressurrytter Asta og springrytter Alexandra. Denne gang sætter vi fokus på Alexandras bror.

Andreas Holm

Andreas er ungrytter og deltager ved internationale springstævner med hans hest Casanova. Andreas er bror til Alexandra, som også er ambassadør for Healthy Horse. Træningen, som Casanova vil modtage hos Healthy Horse, vil være et godt supplement til den daglige ridning.
Om sig selv skriver Andreas:
Jeg hedder Andreas Holm og er 19 år gammel. Jeg har været springrytter det mest af mit liv, og jeg har lige nu flere springheste. Min bedste hest hedder Casanova. En stor holstener vallak efter Cash And Carry. Han er en erfaren herre på 15 år. Casanova har gået op til 145cm med tidligere rytter, og sammen har vi deltaget op til 135cm til internationale stævner. Casanova er en hest man altid har en god tur på, han er altid sød til at hjælpe på den ene eller anden måde. Det er altid rart med en hest som ham i stalden.

Del nyheden